ITWatch

Erik Damgaards nye softwarefirma får rygstød på 60 millioner fra nye investorer

Softwareselskabet Uniconta, som Erik Damgaard står bag, vil kapre kunder fra Microsoft. Det skal en millioninvestering fra MP Pension hjælpe til med sker.

Erik Damgaards softwarefirma Uniconta får investering på 60 mio. kr. | Foto: Ole Frederiksen/POLFOTO/arkiv

Med en investering på 60 mio. kr. i ryggen fra nye investorer vil softwareselskabet Uniconta indtage markedet for økonomisystemer, skriver Børsen.

Bag selskabet står Erik Damgaard, der i 2002 solgte fusionen mellem Damgaard Data og Navision til Microsoft. Netop brugere af Microsofts økonomisystem C5 er den primære målgruppe for Uniconta, fortæller Erik Damgaard, som ser et hul i markedet.

"Der findes masser af økonomisystemer fra Microsoft og alle mulige andre. Men ingen har lavet noget ordentligt til skyen," siger Erik Damgaard til Børsen.

Hovedparten af investeringen kommer fra pensionsselskabet MP Pension. På trods af de nye investorers indtog ejer Erik Damgaard fortsat mere end 50 pct. af aktierne i Uniconta.

Opkøb skal sikre SAP mod tæsk fra konkurrenterne 

Itelligence: Vi runder én milliard om fire år 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs