ITWatch

Svensk storfond jagter de gode hackere

Den svenske kapitalfond EQT's venturearm har fået øje på sikkerhedsbranchen og jagter investeringer i de gode hackere, skriver DI.

Foto: Mahesh Kumar A

En af Skandinaviens største kapitalfonde, svenske EQT, jagter nu investeringer i sikkerhedsbranchen i it-sektoren og har gennem sit ventureselskab sendt penge i retning af et amerikansk sikkerhedsselskab, der udfordrer virksomheders sikkerhedssystemer med venligtsindede hackere.

Det skriver svenske Dagens Industri.

EQT Venture skyder derfor penge i Hackerone, der har hjemme i Silicon Valley. Selskabet er ude i tredje kapitalrejsning siden 2012 og her deltager svenskerne.

"Vi har meget at tilbyde dem, både med hensyn til vores netværk i teknologisektoren og samtidig har EQT et godt netværk i mere traditionelle industrier, som vi kan tilbyde selskabet," sagde Hjalmar Winbladh fra EQT, der ikke vil afsløre det præcise beløb.

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Klumme: Sådan hjælper vi generation Z godt i gang

En ny generation er på vej på arbejdsmarkedet, og dens opfattelse af det gode arbejdsliv betyder, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til HR og ansættelsesformer, lyder det fra Milestone Systems’ Simon Thule Viggers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs