ITWatch

CGI: Pejlemærket hedder én milliard i omsætning

Selvom den administrerende direktør i CGI afviser at være fikseret på toplinjen, er målet alligevel at runde en milliard i indtjening inden for de næste fem år. Men væksten skal være kontrolleret, understreger Martin Petersen over for ITWatch.

Om væksten kommer fra offentlige eller private kunder, gør ingen forskel i Martin Petersens bog. For den administrerende direktør i den danske division af CGI gælder det om at sikre diversitet i kundesammensætningen, så it-virksomheden ikke er afhængig af hverken den ene eller anden sektor.

”Vi arbejder på en lang række salgssager, og det er både inden for det offentlige og det private. Der er virkelig mange muligheder for os lige nu,” fortæller Martin Petersen til ITWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs