ITWatch

TDC's formandsskifte kalder på ny type

Teleselskaberne er under så hastig forandring, at TDC's skifte på formandsstolen kræver, at der kommer en helt ny type ind på banen, skriver Børsen.

Vagn Sørensen, TDCs afgående formand

Når Vagn Sørensen ved næste generalforsamling i TDC efter ni år på posten forlader selskabet, er det en oplagt anledning til at få en ny type ombord.

Det mener senioranalytiker Morten Imsgard, Sydbank i følge Børsen.

"Den traditionelle teleoperatør er under afvikling, derfor skal den nye formand være en visionær og modig person, der kan føre den tidligere bestyrelsesformands fornemmeste opgave videre. Han skal udvikle i stedet for at forsvare markedspositionen. TDC skal tilbyde kunderne f.eks. Netflix, HBO og kabel-tv i stedet for at kæmpe mod konkurrenterne, i så fald ender TDC som en afviklingsforretning," siger Morten Imsgard til Børsen.

Vagn Sørensen har tegnet bestyrelsen for TDC efter selskabet blev solgt til fem kapitalfonde i 2006 og har stået bag både reintroduktion på aktiemarkedet samt stået i spidsen for den yderligere tilretning af selskabet i jagt på at reducere omkostninger.

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs