ITWatch

Norlys indgår aftale med nordvestjysk fibernet

44.000 husstande i Thy og på Mors får adgang til løsninger fra blandt andet Stofa og Boxer som følge af en ny aftale mellem det nordvestjyske energiselskab Thy-Mors Energi og Norlys.

Direktør i Opennet, Henrik Møller Nielsen (tv.), Lars Thorup Nielsen, der er fiberchef i Thy-Mors Energi, og Gert Rieder (th.), direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys Digital. | Foto: Norlys/PR

I løbet af 2022 vil godt 44.000 andelshavere hos Thy-Mors Energi få adgang til løsninger fra Norlys gennem deres fibernet.

Det er resultatet af en ny aftale mellem parterne, oplyser de i en pressemeddelelse.

"Behovet for hurtigt og stabilt internet vokser, og det er vigtigt for forbrugerne, at de kan vælge frit mellem flere udbydere. Derfor er det også en høj prioritet for os at indgå nye aftaler som denne med Norlys," udtaler Lars Thorup Nielsen, der er fiberchef i Thy-Mors Energi, i meddelelsen.

Adgangen til det nordjyske fibernet sker gennem brancheplatformen Opennet.

Fastspeed lancerer bredbåndsselskab for nørderne 

Teledirektør kalder det naivt: Ny regulering dækker kun udvalgte bredbåndspriser 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs