ITWatch

Frasalget af masteforretningen koster på indtjeningen hos 3

Teleselskabernes frasalg af deres masteforretninger er en voksende trend på tværs af de europæiske markeder. Den udvikling vil også slå stærkere igennem i Danmark, forudser analytiker. Herhjemme solgte 3 sidste år sin masteinfrastruktur fra, og det har kostet på indtjeningsmarginen.

Foto: Jens Dresling

Det var den helt store pengepung, som spanske Cellnex tog op af lommen, da selskabet i slutningen af 2020 købte teleselskabet 3's mobilmaster i Danmark, Sverige, Østrig, Storbritannien og Spanien.

10 mia. euro, svarende til lidt over 74 mia. kr., løb handlen op i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs