ITWatch

GN Audio vil ansætte i stor stil i 2021

Målet lyder på 100-200 nye ingeniører, der skal sætte yderligere blus under udviklingen af hardware, software og kunstig intelligens.

Foto: PR

Innovationen er nøglen til at fasholde den massive vækst som GN Audio har oplevet de senere år, og derfor går selskabet efter at ansatte 100-200 ingeniører i løbet af 2021, skriver Børsen.

"Det er nok tættere på 200 nye ingeniører, og godt 100 af ansættelserne vil være i Danmark. Vi er i fuld gang og rekrutterer løbende," siger GN Audio-topchef René Svendsen-Tune til Børsen.

Han har tidligere fastslået, at GN Audio vil satse på videoteknologi, som nyt forretningsområde som supplement til headsets og konferencehøjttalere, og det skal de nye ingeniørkræfter bidrage til.

Selskabets udviklingsafdeling beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere globalt i hhv. Danmark, Xiamen i Kina og Silicon Valley i USA.

Formand kalder til teknologisk samarbejde i GN 

It-direktør i GN skal ansætte 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs