ITWatch

Formand kalder til teknologisk samarbejde i GN

GN Store Nords to divisioner, Hearing og Audio, skal udnytte hinandens teknologiske fordele fremover, bebuder bestyrelsesformanden.

Foto: GN Store Nord / PR

Coronakrisen har vendt op og ned på styrkeforholdet internt i GN Store Nord. Mens det historisk stærke GN Hearing, der producerer høreapparater, er faldet tilbage under krisen, er headset-selskabet Audio buldret frem og er i dag dominerende i selskabet med solid vækst og indtjening på grund af hamstring af udstyr til hjemmekontorer.

Men nu skal de to divisioner slå pjalterne teknologisk sammen, bebuder bestyrelsesformanden i GN Store Nord, skriver Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs