ITWatch

Conscia tager afsked med topchef

Efter tre år med markant vækst bliver Conscia-topchef Claus Thorsgaard skiftet ud med svensker. Det sker for at gøre selskabet klar til næste fase i dets vækst, fastslår bestyrelsesformand Morten Hübbe.

Topchef Claus Thorsgaard må overlade posten til svenske Erik Bertmann. | Foto: PR

På trods af en gennemsnitlig årlig vækst på 34 pct. de seneste tre år og et nyt årsregnskab for 2020, der viser en omsætning på 2,3 mia. kr. og et resultat på 266 mio. kr., siger Conscia farvel til topchef Claus Thorsgaard, skriver Børsen.

Han bliver skiftet ud med svenske Erik Bertmann, og det sker som led i ny fase, der skal gøre selskabet til en europæisk spiller og fordoble omsætningen inden for en årrække, fastslår Conscias nye formand Morten Hübbe, som kalder skiftet for udramatisk.

"Mange andre steder vælger man at skifte ceo, når man er i krise. I Conscia tager vi fat på næste fase fra et afsæt af styrke og fantastiske resultater," siger Morten Hübbe, der tiltrådte som formand i efteråret.

Svenske Erik Bertman kommer fra en stilling i Coromatic Group og arbejdet i Microsoft og Nokia.

Conscia om cloud-strategier: "Der er nogle der virkelig har betalt dyre lærepenge" 

Conscia fortsætter opkøbsstrategi i 2021

Conscia udpeger Trygs topchef som ny bestyrelsesformand 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs