ITWatch

Dansk softwareselskab lander trecifret millioninvestering

Danske Labster henter knap 370 millioner i en ny investeringsrunde. Pengene skal bruges til at udvide forretningen og hente nye kræfter til.

Medstifter af Labster, Mads Tvillinggaard Bonde. | Foto: Mads Nissen

Med en investering på 60 mio. dollar – godt 370 mio. kr. – fra den amerikanske fond Andreesen Horowitz gør danske Labster klar til at udvide forretningen og ikke mindst øge bemandingen, skriver Computerworld.

It-selskabet, der har udviklet en virtual reality-baseret løsning målrettet gymnasier og universiteter, allerede tilstede i 70 lande, men det antal skal nu udvides – det samme skal de fagområder, Labsters løsning dækker.

Samtidig skal medarbejderstaben, der i dag tæller 200 ansatte, udvides med flere hundreder nye ansigter.

"Vi skal ansætte nye medarbejdere i forbindelse med produktudvikling og inden for salg og marketing for at få vores produkt ud på nye markeder. Så vi ansætter rigtigt mange lige nu," siger medstifter af Labster, Mads Tvillinggaard Bonde, til Computerworld.

Prisbelønnet business angel køber andel i corona-robot

Siteimprove-brødre investerer i ny tech-fond 

Vivino rejser tæt på en milliard i ny investeringsrunde

Dansk startup henter 37 mio. og ansætter nye i topledelsen 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs