ITWatch

Softwareselskab med fokus på cybersikkerhed vil på børsen i USA

Amerikanske McAfee vil noteres på børsen. I første omgang har selskabet søgt om registrering af aktier for 100 mio. dollar.

Foto: Colourbox/© PRODUCTION PERIG - Perig MORISSE

Det amerikanske softwareselskab McAfee, som gør sig inden for cybersikkerhed og virusbeskyttelse, vil på børsen. Derfor har koncernen ansøgt om optagelse på Nasdaq.

Det skriver Bloomberg News.

Det er storbankerne Morgan Stanley, Goldman Sachs, TPG Capital, Bank of America og Citigroup, der vil stå for salget af aktierne.

I første omgang har McAfee søgt registrering af aktier for 100 mio. dollar, men det er en standard, som anvendes i den indledende fase, og i langt de fleste tilfælde ender selskaberne med at sælge aktier for langt mere.

McAfee leverede i regnskabsåret 2019 en omsætning på godt 2,6 mia. dollar, men havde et minus på bundlinjen på 236 mio. dollar. I den første halvdel af 2020-regnskabsåret har omsætningen været på 1,4 mia. dollar, mens det blev til et overskud i perioden på 31 mio. dollar.

Rederis hjemmesider er lagt ned af it-problemer 

It-sikkerhedshub sætter navn på ny chef 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs