ITWatch

Novo om opsigelse af kontrakt: Vi sender med jævne mellemrum it-services i udbud

Novo Nordisk opsagde så sent som tirsdag en kontrakt med NNIT. Det handler om at optimere it-ressourcerne, lyder fra medicinalselskabet.

Foto: LISELOTTE SABROE//

Novo Nordisk meddelte tirsdag, at selskabet ikke ville forlænge en stor aftale med NNIT om applikationsvedligeholdelse, når den udløbet ved årets udgang. Forklaringen skal findes i optimering af medicinalselskabets it-ressourcer.

Det skriver Computerworld.

"Novo Nordisk optimerer hele tiden sine it-ressourcer, hvorfor vi med jævne mellemrum sender it-services i udbud. NNIT er Novo Nordisks største og vigtigste leverandør af it-services, og vi forventer, at NNIT fortsat vil være en stærk partner og leverandør af it-services til Novo Nordisk. Dette skal ikke anses som en ændring i vores indkøbspolitik," lyder det i et skriftligt svar fra Novo Nordisks CIO, Anders Romare, til Computerworld.

Topchef i NNIT, Per Kogut, kalder meldingen fra Novo "ekstremt overraskende" overfor Ritzau Finans. Han peger på, at der er tale om nogle af Novo Nordisks mest kritiske operative applikationer – hvor af nogle endda er udviklet af NNIT selv.

Analytikere: Bekymrende at NNIT har tabt Novo-kontrakt

NNIT-direktør ekstremt overrasket efter endnu en tabt Novo-aftale

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger