ITWatch

Amerikansk teleselskab sagsøgt

Det amerikanske teleselskab AT&T er sagsøgt af investor, skriver Version2, der citerer The Verge.

Den amerikanske kryptovaluta-investor Michael Terpin har lagt sag an mod det amerikanske teleselskab AT&T.

Det skriver Version2, der citerer The Verge.

Anklagen går på, at selskabet har udvist uagtsomhed og har svindlet og ifølge medierne hævder han, at selskabet "var skyld i et tyveri af kryptovaluta til en værdi på 23,8 millioner dollars."

Baggrunden er, at AT&T var mandens teleselskab, da det lykkes kriminelle at skaffe sig adgang til hans telefon og kopiere hans data. Blandt andet ved at overføre data fra hans SIM-kort. Herefter blev hans såkaldte tokens hacket og stjålet.

"Hvad AT&T gjorde, var ligesom et hotel, der giver en tyv med et falsk ID en værelsesnøgle og en nøgle til værelsets pengeskab, så tyven kan stjæle smykkerne i pengeskabet fra den retmæssige ejer," står der i søgsmålet i følger Version2.

Cisco ser lyst på første kvartal - aktien stiger 

T-Systems nye nordiske direktør: Vi skal op på en størrelse som Netcompany 

 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs