ITWatch

Microsoft og AWS svarer på kritik

En artikel i Børsen har fået både Microsoft og AWS til at svare igen. Kritikken er "helt hen i vejret," siger Microsoft til Børsen.

Foto: PR/Microsoft

Microsoft og Amazon Web Services giver tilbage efter kritik af deres cloud-tjenester. Det sker i en note i Børsen, som er en reaktion på en artikel i samme avis sidste uge.

Det skriver Børsen.

Det sker efter samme avis i sidste uge citerede teknisk direktør Mikkel Næsager fra rådgivningsfirmaet Kostner for, at han forklarede, at hans kunder var tilbageholdne med at lægge deres data ud i de to store selskabers cloud-tjenester. Man kan blandt andet ikke få en tilstrækkelig klar aftale om, at data er beskyttet, hedder det.

Men Ole Kjeldsen, der er teknologi- og sikkerhedsdirektør hos Microsoft, afviser kritikken over for Børsen.

"Vi har hundredvis af kunder, der benytter cloud. Og jeg kender ikke til nogen hos os, som ikke har en databehandleraftale," siger Ole Kjeldsen.

Over for avisen understreger AWS tilsvarende, at man lever op til alle aftaler i EU’s persondataforordning.

Cisco: Vi oplever en enorm appetit fra vores kunder på sikkerhed 

Internationale cloud-leverandører afskærer sig fra to tredjedele af det danske marked 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs