ITWatch

Dansk startup vil på børsen

Airhelp har planer om at blive børsnoteret, og virksomhedens iværksætterkultur skal sørge for, at det mål bliver indfriet.

Henrik Zillmer grundlagde Airhelp i 2013. | Foto: Felix Kunze

Den danskudviklede platform Airhelp, som hjælper rejsende med at få kompensation for forsinkede eller aflyste fly, vil på Børsen. Det skriver Berlingske.

I front for startupselskabet står Henrik Zillmer, der grundlagde Airhelp i 2013, og direktørens børs-ambitioner sætter tonen for resten af medarbejderne.

"Det kræver en del at gå i den retning, men det betyder også, at folk bliver selvkørende og hopper med på vognen. Der er altså ikke en klassisk arbejdstagerkultur hos Airhelp, men mere et team af 500 mini-iværksættere," siger Kasper Rasmussen, der er en del af ledelsen i selskabet, til Berlingske.

Airhelp har i dag 500 ansatte. Målet for de næste to år er at vækste med en faktor fire, fortalte Henrik Zillmer for nylig til ITWatch.

Airhelps robotter tager de ansattes arbejde men giver dem nye muligheder 

Airhelps nyeste påfund skal minde kunder om ret til kompensation  

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs