Atos-direktør vil ramme omsætning på 450 mio.

Omsætningen i Danmark skal fortsætte med at vokse, hvis Atos skal nå målsætning om at blive blandt de 10 største it-selskaber, forventer direktør.
Peter Vermerhren-Poulsen er direktør for Atos i Danmark. | Foto: PR/Atos
Peter Vermerhren-Poulsen er direktør for Atos i Danmark. | Foto: PR/Atos

Målsætningen ligger fortsat fast. Atos vil være blandt de største 10 største it-selskaber på det danske marked, og det betyder, at forretningen skal vokse yderligere. Det skriver Computerworld.

"Vores ambition er at vinde markedsandele, for vi skal vokse. Vi skal være i top 10 i Danmark, så vi skal ud og vinde markedsandele. Vi skal nok vokse omkring fem procent og have en omsætning på omkring 450 mio. kr.," siger direktør Peter Vermerhren-Poulsen til Computerworld.

I seneste årsregnskab, der dækker 2016, kom Atos ud med en omsætning på 434 mio. kr. Så sent som i december landede selskabet ordre for 200 mio. kr., der bl.a. omfattede en aftale med Statens IT, oplyser direktøren.

Overskud i 2016

Han har tidligere overfor ITWatch fastslået, at selskabet med de franske rødder nu er klar til at gennemføre en ny nordisk vækststrategi, hvor positionen som en af Europas store it-leverandører skal overføres til Danmark og resten af norden.

"Vi har været i en fase i Norden, hvor vi har serviceret de kunder, vi fik, da vi for fem år siden købte Siemens' it-selskaber i hele verden. Den kundebase har vi udviklet, og nu er vi klar til at vokse kraftigt og få nye kunder, og så er vi også klar til at tage store kontrakter i Danmark og Norden," sagde Peter Vermehren-Poulsen til ITwatch i december.

I årene 2013-2015 havde selskabet sammenlagt driftsunderskud på ca. 135 mio. kr., der først sidste år blev vendt til et plus på 6,7 mio. kr.

Fransk it-kæmpe går i struben på store danske it-selskaber 

Atos lægger milliardbud på chipproducent 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også