ITWatch

NNIT køber aktier af medarbejdere for 37,3 mio. kr.

It-selskabet køber aktier tilbage fra en række medarbejdere, herunder adm. direktør Per Kogut og finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen.

Foto: PR/NNIT

It-selskabet NNIT har købt 203.000 aktier i selskabet fra visse medarbejdere, herunder selskabets administrerende direktør og finansdirektør.

Aktierne er erhvervet fra visse medarbejdere, som deltager i NNIT's såkaldte launch incentive-program, som blev etableret i forbindelse med selskabets børsnotering i 2015.

Prisen for aktierne er 183,95 kr. og er beregnet som gennemsnitskursen på Nasdaq Copenhagen for NNIT-aktier i perioden 25.-29. januar.

Administrerende direktør Per Kogut har solgt 55.885 aktier til en samlet kursværdi af 10,3 mio. kr., og finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen har solgt 39.981 aktier til en kursværdi af 7,4 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Banker reducerer kursmål for NNIT 

Analytiker regner med godt 2018 for NNIT 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs