ITWatch

NNIT køber aktier af medarbejdere for 37,3 mio. kr.

It-selskabet køber aktier tilbage fra en række medarbejdere, herunder adm. direktør Per Kogut og finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen.

PR/NNIT
Foto: PR/NNIT

It-selskabet NNIT har købt 203.000 aktier i selskabet fra visse medarbejdere, herunder selskabets administrerende direktør og finansdirektør.

Aktierne er erhvervet fra visse medarbejdere, som deltager i NNIT's såkaldte launch incentive-program, som blev etableret i forbindelse med selskabets børsnotering i 2015.

Prisen for aktierne er 183,95 kr. og er beregnet som gennemsnitskursen på Nasdaq Copenhagen for NNIT-aktier i perioden 25.-29. januar.

Administrerende direktør Per Kogut har solgt 55.885 aktier til en samlet kursværdi af 10,3 mio. kr., og finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen har solgt 39.981 aktier til en kursværdi af 7,4 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Banker reducerer kursmål for NNIT

Analytiker regner med godt 2018 for NNIT

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger