ITWatch

Analytiker regner med godt 2018 for NNIT

Hvor 2017 havde sine problemer for NNIT, så "tegner 2018 til at blive et rigtig godt år", lyder dommen fra investeringsøkonom Per Hansen. Han fortæller, at selskabet har en høj stjerne hos de private investorer.

Fjerde kvartal slutter "fænomenalt" for NNIT, konstaterer investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet i forbindelse med it-selskabets årsregnskab.

"Tredje kvartal bød på forlig, nedskrivning og tilbageførsler og var faktisk skuffende. Til gengæld slutter fjerde kvartal med en ebit-margin på 13,4 pct. og en rigtig fin fremgang i forretningen. Så det giver et fantastisk godt afsæt til 2018," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs