ITWatch

Presset TDC-boss sætter sin lid til sine digitale guldæg: Jeg ser 2018 som et nøgleår

Pernille Erenbjerg peger på de digitale kompetencer som den vigtigste nøgle til at nå i mål med TDC-strategien. Om kort tid bliver to af TDC's helt store digitale investeringer sat i søen.

Foto: PR

Pernille Erenbjerg er på en af de hårdeste missioner i dansk toperhversliv. Det kommende år skal hun vende tilbagegang til fremgang i Danmarks største teleforretning, TDC, der kæmper mod nye medievaner, globale streaminggiganter og et telemarked, hvor konkurrenterne lurer som gribbe om TDC. Klar til at snuppe hver en luns af kunder, som falder fra telekæmpen.

Men TDC-bossen har et trumfkort på hånden, som de mindre konkurrenter ikke kan hamle op med: Musklerne til at udvikle den bedste digitale kundeoplevelse, det bedste digitale tv-univers og de bedste digitale platforme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs