ITWatch

Rovsing må på jagt efter ny administrerende direktør

Rumfartsselskabet Rovsing skal finde ny topchef.

Foto: PR/GomSpace

Rovsing har indledt søgeprocessen efter en ny administrerende direktør som afløser for Christian Bank, der forlader selskabet med udgangen af marts til fordel for en direktørstilling i The European Organisation for the Exploitation of Meteorological Satellites, EUMETSAT.

"Bestyrelsen takker Christian Bank for hans væsentlige bidrag til væksten og udviklingen af Rovsing i en meget udfordrende periode og ønsker ham alt det bedst og succes i hans nye rolle," hedder det i en meddelelse.

EUMETSAT, der sender vejrsatellitter op, er en vigtig kunde hos Rovsing.

Direktørexitten kommer, bare få dage efter at Rovsing har skiftet bestyrelsesformand, da Jørgen Hauglund er stoppet på sin post og i stedet har overladt stolen til Michael Hove.

Jørgen Hauglund fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem i Rovsing.

/ritzau/FINANS

Årets Leder er ved at forandre en industri højt oppe over vores hoveder 

Gomspace henter to direktører ind 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs