ITWatch

Fynsk robotvirksomhed hædret med nordisk startup-pris

Fynsk iværksætterselskab med blot et år på bagen er blevet kåret som "Best Newcomer" ved Nordic Startup Awards i Stockholm.

Kubo Robotics var blandt vinderne ved Nordic Startup Awards | Foto: PR

Kubo Robotics blev stiftet i 2016, men det fynske selskab kan allerede nu smykke sig med endnu en iværksætterpris. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Kubo Robotics vandt således prisen som "Best Newcomer" ved Nordic Startup Awards i Stockholm.

"Vi er meget stolte af at modtage prisen som Best Newcomer. Det betyder rigtigt meget, at prisen blandt andet er blevet givet igennem en offentlig afstemning, og at folk synes om det, som Kubo står for. Men det er også en pris, der forpligter. For de tidligere vindere i den her kategori har virkelig vist format," siger medstifter og adm. direktør Tommy Otzen til Fyens Sitftstidende.

Sidste år løb selskabet, som står bag udviklingen af en læringsrobot, der giver børn på ned til fire år indsigt i programmering, med en pris ved teknologikonferencen WebSummit i Lissabon. Vækstfonden og KMD Venture har begge investeret i Kubo Robotics.

Vivino-medstifter: Succesfulde iværksættere vender hjem 

Striber af priser til danske startup-selskaber  

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs