ITWatch

Vivino-medstifter: Succesfulde iværksættere vender hjem

Danske virksomheder, der får succes i udlandet, vender tilbage til hjemstavnen igen, mener medstifter af vin-appen Vivino.

Foto: Screenshot

Selvom danske iværksættere tager turen over Atlanterhavet for at få succes på det amerikanske marked, skal samfundet ej fortvivle, fortæller medstifteren af vin-appen Theis Søndergaard til mediet Mandag Morgen.

Iværksætterne skal nemlig nok komme tilbage igen, lyder det.

"Mit grundlæggende syn er, at det ikke gør noget, at vi har ambitiøse stiftere af startups, der vil ud og erobre verden. Vi skal holde op med at se det sådan, at nu rykker fem erhvervssucceser igen ud. Det her kommer i cyklusser, og hver gang en gruppe iværksættere har fået succes ude, kommer de hjem og starter endnu mere," siger Theis Søndergaard til mediet.

Han er også åben for, at han selv i fremtiden kan vende snuden mod Danmark, hvis Vivino bliver solgt.

Theis Søndergaard mener også, at det danske og europæiske økosystem for iværksættere efterhånden er så godt, at håbefulde erhvervsfolk ikke behøver tage mod Amerika.

Her er Byfounders krav til håbefulde iværksættere

Perlerække af danske it-navne i ny teknologi-investeringsfond 

Mere fra ITWatch

Antenneforening køber aarhusiansk net af Stofa

Efter afgørelsen af voldgiftssag hjemtager Antenneforeningen Aarhus bredbåndsnet fra Stofa og lancerer nyt selskab. Målet er at sænke priserne og få antallet af kunder til at vokse i de kommende år, fastslår direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs