ITWatch

Vivino-medstifter: Succesfulde iværksættere vender hjem

Danske virksomheder, der får succes i udlandet, vender tilbage til hjemstavnen igen, mener medstifter af vin-appen Vivino.

Foto: Screenshot

Selvom danske iværksættere tager turen over Atlanterhavet for at få succes på det amerikanske marked, skal samfundet ej fortvivle, fortæller medstifteren af vin-appen Theis Søndergaard til mediet Mandag Morgen.

Iværksætterne skal nemlig nok komme tilbage igen, lyder det.

"Mit grundlæggende syn er, at det ikke gør noget, at vi har ambitiøse stiftere af startups, der vil ud og erobre verden. Vi skal holde op med at se det sådan, at nu rykker fem erhvervssucceser igen ud. Det her kommer i cyklusser, og hver gang en gruppe iværksættere har fået succes ude, kommer de hjem og starter endnu mere," siger Theis Søndergaard til mediet.

Han er også åben for, at han selv i fremtiden kan vende snuden mod Danmark, hvis Vivino bliver solgt.

Theis Søndergaard mener også, at det danske og europæiske økosystem for iværksættere efterhånden er så godt, at håbefulde erhvervsfolk ikke behøver tage mod Amerika.

Her er Byfounders krav til håbefulde iværksættere

Perlerække af danske it-navne i ny teknologi-investeringsfond 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs