ITWatch

Dansk madspilds-app forbereder sig til nordisk iværksætterfinale

De danske vindere af den årlige Nordic Startup Awards er fundet og kan nu se frem til at konkurrere mod deres nordiske mediværksættere i Stockholm til oktober.

Foto: PR/Too Good To Go

I alt 1400 startups var i år med i feltet af nominerede ved Nordic Startup Awards, som blev afviklet i Øksnehallen under den igangværende TechBBQ-konference.

Det skriver mediet Techsavvy.

De i alt 11 vindere fordeler sig i 14 kategorier, men den helt store sejrherre blev den sociale madplatform Too Good To Go, som hev tre priser hjem, heriblandt hovedprisen som "startup of the year, og har Endomondo-stifteren Mette Lykke som adm. direktør og blandt andre Preben Damgaard som investor.

"Vi var meget glade for overhovedet at være nomineret og er meget beæret over at løbe med alle tre priser, som vi var nomineret til. Selvfølgelig vil man gerne vinde, og det er vi meget stolte af," sagde Mette Lykke, adm. direktør for Too Good To Go til Techsavvy.

Hos Nordic Startup Awards påpeger man, at konkurrencen har bredt sig til både Sydøstasien, Indien og Centraleuropa, men at det hele er startet i og stadigvæk styres fra Danmark. Dermed italesætter man også Danmark som et alternativ til eksempelvis Silicon Valley, hvilket kan være med til at tiltrække talenter til de danske selskaber.

Preben Damgaard-selskab i samarbejde med Coop

Endomondo-stifter forlader sit livsværk for at blive iværksætter igen 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs