ITWatch

Striber af tech-nyheder i universiteters iværksætterkonkurrence

Onsdag afgøres Venture Cup med mange teknologivirksomheder i slutspurten.

Yooowe der vandt Venture Cup i 2015

Venture Cup, der er en iværksætterkonkurrence for landets universiteter, afgøres onsdag, og der står tech henover mange af de håbefulde initiativer.

Efter YoooWe fra CBS vandt i 2015 med deres airbnb-løsning for sportsudstyr, så skal næste vinder findes, og det sker onsdag.

Man skal finde vinderen blandt en patenteret parasolfod, 3D-print af knogler, Spotify for upcoming kunstnere eller noget helt fjerde, skriver Venture Cup i en meddelelse.

"Venture Cup, som står bag konkurrencen "National Startup Competition", har de sidste måneder modtaget hundredvis af forretningsplaner fra håbefulde entreprenante universitetsstuderende," fremgår det.

Siden er der, med hjælp fra erhvervslivet, blevet foretaget en udvælgelse, og der er fem hold med i slutspurten.

Holdene dyster i fem kategorier; Mobile & Web, Product & Devices, HealthTech, FinTech og GreenTech.

Ud over priserne skal tre centrale personer tale til de unge.

Det er Torsten Kolind, kendt for YouNoodle, Tine Thygesen fra Founder's House, Michael Bak fra #CPHFTW og Human Shojaee, der er direktør for Venture Cup.

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs