ITWatch

Elon Musks nye selskab vil forbinde menneskehjernen med computere

Serie-iværksætteren har etableret selskabet Neuralink, der skal koble menneskehjernen med computere og kunstig intelligens.

Foto: Paul Sakuma/AP/Polfoto

Han har revolutioneret elbiler med Tesla og vil sende turister til månen med selskabet Space X. Nu har iværksætteren Elon Musk etableret et nyt selskab ved navn Neuralink, der skal forbinde menneskehjernen med små computere.

Det skriver Børsen med henvisning til Wall Street Journal.

Teknologien skal i første omgang behandle sindslidelser. ”Neural lace” kalder Elon Musk teknologien ifølge Børsen, og den virker ved hjælp af små elektroder, som skal gøre det muligt at uploade og downloade tanker.

Indtil videre har Neuralink dog ingen varer på hylderne til interesserede købere. Hvornår det sker, er endnu uvist.

It-startup får yderligere 45 millioner 

Magelighed koster vækst hos danske it-iværksættere 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs