Minister sender ITWatch i luften

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) åbnede tirsdag eftermiddag det nye businessmedie om it- og telebrancen – ITWatch.
Foto: Tobias Nicolai
Foto: Tobias Nicolai
REDAKTIONEN

ITWatch er navnet på Watch Mediers nye medie om it- og telebranchen, som erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) tirsdag eftermiddag sendte online for første gang.

En fast stab af dedikerede journalister vil alle hverdage fra morgen til aften opdatere læserne med kritisk, fair og uafhængig erhvervsjournalistik om it- og telebranchen.

"Jeg hilser lanceringen af ITWatch velkommen, for der mangler formidling af stoffet. Der er selvfølgelig fagskrifter på området, men jo mere man får skrevet om det, jo mere får man slået fast, at digitaliseringen både rummer muligheder og udfordringer. Det her er vigtigt for det danske samfund, for vi skal hoppe med på  den digitale begejstringsbølge, og det kan ITWatch hjælpe med på en journalistisk måde ved både kritiske og oplysende artikler," siger erhvervsminister Brian Mikkelsen i forbindelse med lanceringen.

ITWatch sætter fokus på forretningen bag produkterne, herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskifter og meget andet.

"Vi kommer til at dække både de store, toneangivende selskaber og underskoven af mindre virksomheder tæt. Vores ambition er med klassiske journalistiske dyder at gøre ITWatch til det førende erhvervsmedie om branchen og et fælles referencepunkt for alle med en særlig interesse for it- og televirksomhederne," siger Jakob Skouboe, 47, der er redaktør for ITWatch. Han kommer fra en stilling som redaktør på FinansWatch og har tidligere skrevet om it- og teleområdet på både Berlingske og Børsen.

"Vi skal være bedst på de store sager med bred appel, hvor vi er i konkurrence med de brede erhvervsmedier, men det er mindst ligeså vigtigt, at vi leverer alle de historier, der er for snævre til at rydde spalterne i de brede medier, men er særdeles vigtige i it- og telebranchen. Og dem er der mange af," siger han.

ITWatch kommer til at dække de mange forskellige dele af it- og telebranchen, herunder forretningssoftware, forbrugersoftware som f.eks. spil og apps, konsulentmarkedet, teleselskaber, forhandlere, producenter af hardware og meget andet.

Mediet er det ottende erhvervsmedie udgivet af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus og drives i regi af Jyllands-Posten. Alle medier er abonnementsfinansierede onlinemedier.

"Vores øvrige medier har bekræftet os i, at betalingsvilligheden er til stede, hvis mediet er godt og relevant nok. Vores eksisterende medier bliver typisk set som arbejdsredskaber for medarbejderne i brancherne, der bliver klogere på markedet og konkurrenterne ved at følge med. Det er vores ambition at kunne tilbyde det samme til virksomhederne i it- og telebranchen og til alle andre med interesse for branchen," siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

ITWatch opdaterer løbende på itwatch.dk og udsender to daglige og gratis nyhedsbreve samt løbende ”topnyheder”, når nyhederne er for store til at gemme. Artiklerne skrives af redaktionen, ligesom samarbejdspartnerne Jyllands-Posten, Finans og Ritzau Finans m.fl. også leverer indhold til det nye medie.

Opret et gratis og uforpligtende prøveabonnement på ITWatch her.

Velkommen til ITWatch 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også