ITWatch

Velkommen til ITWatch

ITWatch er mediet til dig, der har en særlig interesse for it- og telebranchen. Prøv vores nye medie gratis og uforpligtende.

Hvis du savner et uafhængigt, kritisk og fair business-medie med fokus på it- og telebranchen, så er ITWatch dit nye medie.

Fremover vil du her på siden finde masser af nyheder om virksomheder og personer i branchen. Vi opdaterer hele tiden med artikler, der sætter fokus på forretningen bag produkterne – på strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskifter og meget andet.

Artiklerne er skrevet af en fast stab af dygtige erhvervsjournalister, der brænder for at lave kvalitetsjournalistik om et af de vigtigste områder i danske erhvervsliv. Vi trækker desuden på indhold fra vores faste samarbejdspartnere, der blandt andet tæller Jyllands-Posten, Finans.dk og Ritzau Finans.

ITWatch udgives af Watch Medier, der er ejet af JP/Politikens Hus og desuden udgiver søstermedierne EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

Kvalitetsjournalistik kræver investeringer, og derfor er en del af vores artikler kun tilgængelige for vores abonnenter.

Klik her, hvis du ønsker et gratis prøveabonnement. Ingen kreditkort eller forpligtelser.

Alle betydende virksomheder i vores øvrige brancher abonnerer i dag på deres respektive Watch-sites. De abonnerer, fordi de vurderer, at viden om konkurrenter, nye initiativer, nøglepersoner, rammevilkår og meget mere, skaber værdi for deres forretning. Og fordi de kan se en konkurrencefordel i, at deres medarbejdere følger med i deres branche.

Læs mere om et virksomhedsabonnement her.

Vi er overbeviste om, at ITWatch kan opnå samme succes, som vores øvrige medier. Men vi har brug for din hjælp. Vi er kun en e-mail eller en opringning væk. Og vi vil rigtig gerne høre, hvad du har på hjertet. Hvad enten det er ris, ros, gode ideer, tip eller nye perspektiver. Skyd løs.

Hjælp os med at gøre ITWatch til det branchemedie, som du savner.

God læselyst

Anders Heering

Chefredaktør, Watch Medier

Mere fra ITWatch

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs