ITWatch

Dansk techselskab får trecifret millioninvestering

Danske Veo har rejst 150 mio. kr. fra investorer. Pengene skal bruges til at erobre det internationale marked hos selskabet, der står bag et intelligent sportskamera.

Foto: Colourbox

Med 150 mio. kr. i frisk kapital vil danske Veo investere mere i produktudvikling og ikke mindst bruge midlerne på at erobre kernemarkedet USA, skriver Børsen.

"Vi har virkelig fået hul igennem til et globalt publikum inden for sportsvideo og sportsanalyse, og især i USA, som er verdens største sportsmarked, oplever vi en kæmpe vækst. Vi kommer til at investere yderligere i produktudvikling og planlægger at udvide med flere nye sportsgrene," siger adm. direktør Henrik Teisbæk til Børsen.

Pengene kommer fra Chr. Augustinus Fabrikker og selskabets eksisterende investorer, der blandt andet omfatter Seed Capital.

Veo, der står bag en intelligent kameraløsning til at optage sportskampe via kunstig intelligens, satser på at udvide medarbejderstaben med yderligere 75 alene i Danmark i løbet af 2021 – og derudover kommer nye ansatte i England, Tyskland og USA hos selskabet, som i dag tæller 80 ansatte.

Vækstfonden udlåner 22,5 mio. kr. til kamerafirma ramt af fodboldpausen

Lilleputkampen og en forsinket far er endt med et blomstrende sportstech-eventyr

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger