ITWatch

It-iværksætter lancerer auktionsplatform til vin i udlandet

Den danske vin-platform Sharewine retter blikket mod udlandet og går ind på det tyske marked. Bag står Mikkel Lomholt, der var med til at stifte Planday.

Foto: Joachim Adrian

Mikkel Lomholt har tidligere haft succes som it-iværksætter, og den håber han på at gentage med en ny auktionsplatform målrettet vin, skriver Børsen.

Målet er at skabe Europas største markedsplatform for kvalitetsvin under navnet Sharewine, og i løbet af januar går den i luften i Tyskland som første land efter hjemmemarkedet i Danmark.

Derefter er planen at erobre resten af Europa med platformen, hvor private vinsamlere og entusiaster kan handle med hinanden mod et gebyr på 6 pct. til Sharewine.

"Jeg ser masser af ting, som vi skal overvinde, men jeg ser klart, at det er inden for rækkevidde," forklarer Mikkel Lomholt, der i 2004 var medstifter af Planday, som han forlod i 2017, til Børsen.

It-virksomhed henter tocifret millionbeløb fra rigmands investeringsselskab 

Startup jagter investorer til kunstig intelligens i svinestaldene 

Mere fra ITWatch

TDC taber terræn igen

Det går fortsat tilbage for Danmarks største telekoncern, TDC, der i årets første kvartal tabte både kunder og omsætning. Selskabet skærer ned med hård hånd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs