ITWatch

Startup bag digital platform henter ny investering

Teamway vil gøre det nemmere at hyre freelancere, og nu får selskabet nye midler tilføjet, skriver Børsen.

Foto: Teamway/PR

Startuppen Teamway, der er blot et halvt år gammel, har hentet en ny investering på 2,75 mio. kr., skriver Børsen.

Selskabet står bag en platform, hvor man har et netværk af digitale freelance teams, som kan hyres på abonnementsbasis. De nye investeringskroner kommer fra venturefonden Bumble Ventures,statens venturefond, Vækstfonden og den private investor og iværksætter Jakob Østergård.

Ifølge medstifter og adm. direktør, Søren Nørgaard, har coronakrisen accelereret brugen af fjernarbejde, og brugen af freelancere giver generelt god mening, fordi det sikrer, at virksomhederne er mere effektive og agile, lyder det.

"Det er en måde at sikre, at man hele tiden er konkurrencedygtig på talentsiden, og at man kan arbejde med den fart, der skal til for at være omstillingsparat, i et marked der hele tiden forandrer sig, både i forhold til markedstendenserne og teknologisk," siger direktøren til Børsen.

Dansk startup vil levere softwareudviklere på abonnement

EG er klar med ny politik for hjemmearbejde – der skal være plads til mere fleksibilitet

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs