ITWatch

Startup bag digital platform henter ny investering

Teamway vil gøre det nemmere at hyre freelancere, og nu får selskabet nye midler tilføjet, skriver Børsen.

Foto: Teamway/PR

Startuppen Teamway, der er blot et halvt år gammel, har hentet en ny investering på 2,75 mio. kr., skriver Børsen.

Selskabet står bag en platform, hvor man har et netværk af digitale freelance teams, som kan hyres på abonnementsbasis. De nye investeringskroner kommer fra venturefonden Bumble Ventures,statens venturefond, Vækstfonden og den private investor og iværksætter Jakob Østergård.

Ifølge medstifter og adm. direktør, Søren Nørgaard, har coronakrisen accelereret brugen af fjernarbejde, og brugen af freelancere giver generelt god mening, fordi det sikrer, at virksomhederne er mere effektive og agile, lyder det.

"Det er en måde at sikre, at man hele tiden er konkurrencedygtig på talentsiden, og at man kan arbejde med den fart, der skal til for at være omstillingsparat, i et marked der hele tiden forandrer sig, både i forhold til markedstendenserne og teknologisk," siger direktøren til Børsen.

Dansk startup vil levere softwareudviklere på abonnement

EG er klar med ny politik for hjemmearbejde – der skal være plads til mere fleksibilitet

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs