Coronakrise booster tech-startup

Ifølge stifter af tech-startup er coronakrisen med til at modne det digitale marked, og det skaber vækst i hans egen virksomhed, skriver Berlingske.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Tech-startuppen Actimo oplever i øjeblikket massiv vækst på selskabets digitale kommunikationsplatform, skriver Berlingske.

Actimo, der står bag et digitalt værktøj, som virksomheder kan bruge til at kommunikere med medarbejderne, har på grund af coronakrisen fået 50 pct. flere aktive brugere på platformen, og der er i dag 300 pct. mere kommunikation end før krisen. Selskabet stiller i øjeblikket platformen gratis til rådighed for virksomheder.

"Jeg oplever, at det, at folk ikke kan samles, modner markedet rigtig meget. Det er blevet afgørende, at virksomhederne kan arbejde digitalt, og det er en global trend, som pludselig manifesterer sig meget hurtigere. Jeg tror på, at mange af værktøjerne er blevet så nemme, at folk vil blive ved at bruge dem, efter at samfundet åbner – det er fremtiden," siger Eske Gunge, direktør og stifter af Actimo, til avisen.

Tech-startups deler erfaringer og åbner op om fiaskoer for at afkorte vejen til succes

Investeringsfond skyder penge i iværksætterselskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også