ITWatch

Ny spiller melder sig på markedet for erhvervstelefoni

Et nyt teleselskab med fokus på mindre erhvervsvirksomheder har set dagens lys. Selskabet satser på en simpel abonnementsstruktur og går i luften på TDC's netværk.

Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix
Foto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix

Bizzy er navnet på en ny MVNO-spiller på telemarkedet herhjemme. Målet er at kapre den del af erhvervsmarkedet, der især er målrettet mindre virksomheder.

Det fastslår selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har længe set et behov for at gøre noget særligt for de små virksomheder, som efter vores mening er oversete i telebranchen," udtaler brand manager hos Bizzy, Rikke Lund Dahl-Jensen, i meddelelsen.

Bizzy går i luften på TDC's netværk. Omdrejningspunktet hos det nye teleselskab er en app, der samler alt lige fra virksomhedens hovednummer til omstilling, velkomstbesked, telefonkø og åbningstider.

Det skal være et modsvar til avancerede erhvervsløsninger, der integrerer CRM, kalendersystemer og Skype for Business, lyder det fra Bizzy.

"Den slags er alt for stort og dyrt til små virksomheder. Hovedparten af dem har bare brug for, at telefonen bliver besvaret, også når mester er optaget i telefonen eller på ferie," siger Rikke Lund Dahl-Jensen.

Samtidig satser Bizzy på at skille sig ud som en lavpris-løsning, hvor et firmaabonnement med hovednummer og omstilling koster 399 kr. om måneden, mens prisen pr. medarbejder lyder på 89 kr. med fri data, tale, sms og mms.

"Vores udgangspunkt for Bizzy har derfor været, at abonnementet skal være billigt, enkelt og indeholde "nok af det hele" – data, samtaletid og sms. Alt er samlet i ét abonnement," siger Rikke Lund Dahl-Jensen.

Bizzy er en del af Dandial Networks A/S, der i seneste regnskabsår kom ud med en bruttofortjeneste på 8,8 mio. kr. og et resultat på bundlinjen på 2,4 mio. kr. Selskabet har en egenkapital på 37 mio. kr.

TDC's 32-årige kassemester: "Tid er en knap ressource for mig"

Dansk iPhone-firma i milliontab

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger