ITWatch

Iværksætter-event vil sætte fokus på "the nordic way"

Iværksætter-arrangementet Techbbq vil i 2019 sætte fokus på, hvad der gør Danmark og resten af Norden til attraktive steder for investorer og startups. Det skal være slut med at sammenligne med Silicon Valley.

PR/Techbbq
Foto: PR/Techbbq

Der er langt fra Silicon Valley til det danske økosystem for startups i mere end en forstand. Derfor bør man heller ikke sammenligne de to.

Danske og nordiske startups er leveringsdygtige i innovative og unikke iværksættere med sine egne karakteristika.

Sådan lyder dagsordenen for iværksætter-eventen Techbbq i 2019, når arrangementet til september atter løber af stablen i Øksnehallen i København.

"I 2019 vil Techbbq sætte fokus på, hvad der er unikt ved Danmark og resten af det nordiske økosystem for iværksætteri og teknologi."

"Vi ønsker at bevæge os væk fra de nuværende tendenser, der forsøger at sammenligne vores økosystem med Silicon Valley," lyder det i en pressemeddelelse fra Techbbq.

Fokus vil i stedet være på, hvad der gør det danske og nordiske økosystem for iværksætteri og innovation unikt frem for at sammenligne med techindustriens globale hovedstad i Silicon Valley.

"Vi ser en stor værdi i at opbygge et økosystem som fremhæver sine egne styrker, som ikke behøver være de samme som Silicon Valleys. I Danmark og resten af norden gør vi tingene #THENORDICWAY."

Techbbq finder sted 18.-19. september og forventes at tiltrække mere end 6.000 danske, nordiske og internationale entreprenører, startups, scaleups og investorer.

Business angel: Hvorfor er danskerne aldrig med, når der skal rejses mange penge

Nyt initiativ skal styrke danske startups i Asien

Rekordstor interesse: Investorer og startups strømmede til Techbbq i tusindvis

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger