ITWatch

Rekordstor interesse: Investorer og startups strømmede til Techbbq i tusindvis

Tilstrømningen var rekordstor til årets Techbbq. Det vidner om et blomstrende startupmiljø herhjemme, men der er flere sten, som skal ryddes af vejen. De danske iværksætteres internationale ambitioner er dog et godt udgangspunkt, lyder det fra tysk investor.

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) var en af tre ministre, der deltog på årets Techbbq. | Foto: PR/Techbbq

I går sluttede syvende udgave af Techbbq i København. Siden den spæde begyndelse er arrangementet med fokus på startupscenen vokset år for år. Det var også tilfældet for 2018-udgaven.

6500 deltagere – heraf flere tusinde startups, hundredevis af investorer, over 100 talere fra både ind- og udland samt tre ministre og et enkelt kongeligt besøg af Kronprins Frederik blev det til undervejs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs