ITWatch

Nyslået børsselskab forventer tre-cifrede vækstrater i omsætning de kommende år

Nordjyske Seluxit, der lige er blevet noteret på Nasdaq First North, forventer, at omsætningen vil vokse med 230 pct. i løbet af de kommende år.

Foto: Colourbox

It-selskabet Seluxit havde i sidste uge en hård debut på børsen, hvor den fra begyndelsen faldt på Nasdaq First North. Selskabet ser langt lysere på fremtiden, når det kommer til omsætningen.

Det skriver Børsen.

Op til børsnoteringen har selskabet, der har udviklet en platform målrettet IoT-enheder, stillet investorerne en pæn vækst i udsigt.

"Over de næste tre år forventer vi en vækst på 230 pct. i omsætningen, en stor del af den er baseret på vores eksisterende kunders forudsigelser. Derimod vil vi få to år med negative resultater – på henholdsvis -6 og -7 mio. kr., men i år tre får vi et positivt resultat på 1 mio. kr.," siger adm. direktør Daniel Lux til Børsen.

80 pct. af den eksisterende omsætning på knap 6,2 mio. kr. kommer fra tyske kunder, blandt andet Innogy og Husqvarna. I alt har Seluxit ca. 60 kunder.

Børskandidat falder fra starten 

Investorer viser stor interesse for børsaktuelt it-selskab fra Nordjylland 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs