ITWatch

Investorer viser stor interesse for børsaktuelt it-selskab fra Nordjylland

Nordjyske Seluxit kan glæde sig over, at selskabets aktieudbud er blevet overtegnet forud for børsintroduktion.

Den 9. november er første handelsdag for it-selskabet Seluxit på Nasdaq First North-børsen i København. Forud for børsintroduktionen kan selskabet glæde sig over stor interesse fra investorerne.

Det betyder, at aktieudbuddet er overtegnet med 41,8 pct., oplyser Seluxit i en fondsbørsmeddelelse.

Selskabet, der er specialiseret i en end to end-løsning inden for Internet of Things, har udbudt 2.765.957 nye aktier til kurs 9,40 kr., men i alt 1699 investorer har tegnet 3.921.497 aktier, fremgår det.

"Vi er meget stolte over, at så mange investorer har vist os deres tillid i et marked, der specielt i oktober har været præget af nervøsitet. Det er lykkedes at fordele ejerskab over et stort antal nye ejere, hvilket vi forventer giver en god likviditet i vores aktier," udtaler adm. direktør i Seluxit, Daniel Lux, i meddelelsen.

Han peger på, at forløbet forud for børsnoteringen har skabt større opmærksomhed omkring it-selskabet, hvilket igen har betydet flere henvendelser fra potentielle nye kunder.

"Vi er især blevet positivt overrasket over, hvordan vores nye aktionærer har deltaget ved at gøre os opmærksomme på mulige nye kundeemner. Nu vil vi målrettet gå efter at levere de resultater, som vi har beskrevet i vores vækstplan. Vi ser frem til at være et børsnoteret selskab sammen med alle vores nye aktionærer," udtaler han i meddelelsen.

Udbudet af aktierne til kurs på 9,40 kr. giver et bruttoprovenu til Seluxit på 26 mio. kr. og en markedsværdi på 90 mio. kr.

Seluxit jagter børsgevinst på 25 mio. kr. 

Ukendt it-selskab vil på børsen for at kapre flere kunder i milliardklassen 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs