ITWatch

Magnus Kjøllers gamle selskab taber skattesag

CM Network, som blev solgt af it-rigmanden Magnus Kjøller sidste år, får et minus for 2017 på grund af en tabt skattesag. Det skriver Børsen med henvisning til selskabets årsregnskab.

Foto: Sisse Dupont/Polfoto/Arkiv

IT-rigmanden Magnus Kjøllers gamle selskab CM Network, som han solgte sidste år, har tabt en dyr skattesag.

Det skriver Børsen med henvisning til selskabets årsregnskab for 2017. Her kommer CM Network ud med et underskud på 4,5 mio. kr., hvilket skyldes nederlaget i skattesagen.

"Ved bedømmelse af årets resultat skal det tages i betragtning, at koncernen er part i en verserende skattesag. Som følge af, at der i årets løb er truffet afgørelse i sagen, er koncernens resultat belastet med t. DKK 6.736, modsvarende den økonomiske konsekvens af afgørelsen. Selskabet er uenig i afgørelsen, hvorfor denne efterfølgende er påklaget til næste instans," lyder det i ledelsesbretningen, som ITWatch også har læst.

Magnus Kjøller solgte sidste år CM Network, som driver portalen Pointworld, til en kreds af fire medarbejdere.

Den nye ledelse ønsker dog ikke at udtale sig til Børsen om afgørelsen i skattesagen, som altså er anket. Adm. direktør Brian Korup Snedvig er ikke vendt tilbage på avisens henvendelser.

Pointworld blev i 2017 politianmeldt af Forbrugerombudsmanden for at lægge såkaldte abonnementsfælder for sine kunder. Der er endnu ikke afsagt dom i sagen.

Ifølge Børsen er CM Network og Pointworld tidligere blevet dømt for vildledende markedsføring i Vestre Landsret i 2014.

33-årig rigmand sælger kontroversiel virksomhed

It-millionær tilbyder kritisable lån 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs