ITWatch

Juha Christensen: Fokus på iværksætteri allerede i folkeskolen

Opret et eliteforløb for iværksætterhåb bygget efter en Team Danmark-model med særlig støtte til talenter for at sætte skub i udviklingen herhjemme. Sådan lyder et forslag fra to medlemmer af regeringens iværksætterpanel.

Juha Christensen. Foto: Niels Hougaard

Der er behov for, at flere tør springe ud i en tilværelse som iværksætter i Danmark. Derfor skal indsatsen styrkes allerede i folkeskolen.

Det skriver Berlinske Business.

Forslaget kommer fra to medlemmer af regeringens iværksætterpanel, Juha Christensen, næstformand for B&O og iværksætter bag adskillige it-selskaber, og Anne-Marie Finch, HR-chef i Trustpilot.

"Vi mangler ikke Ole Opfindere og ideer i Danmark, men vi har svært ved at få virksomhederne til at vokse. Vi har brug for flere talenter, både som iværksættere og til at arbejde i virksomhederne," siger Juha Christensen til Berlingske Business.

I et oplæg til landets politikere forslår Juha Christensen og Anne-Marie Finch, at man etablerer en Team Danmark-inspireret model, hvor de største iværksættertalenter kan blive en del af et eliteforløb på samme måde, som man kender det fra sportens verden.

Digital startup henter millioninvestering

Dansk softwareselskab angriber nyt marked med løsning til advokater

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger