ITWatch

Digital startup henter millioninvestering

En dansk startup, der har udviklet et digitalt projektledelsesværktøj, rejser millionbeløb fra tre investorer. Selskabets nye produkt bliver lanceret til september.

Foto: PR

Den danske startup-virksomhed Qvest har fået en investering på fire millioner, som skal booste virksomhedens nye produkt, der bliver lanceret til september. 

Qvest er en digital startup, som har udviklet et nyt ledelsesværktøj, der især er henvendt til projektledere. Værktøjet skal hjælpe brugerne med at spare tid, sikre kvalitet og skabe overblik i projekterne.

"Vi har på ganske få måneder bygget selve Qvest-produktet og testet det med first mover-kunder. Vi kan se, at Qvest løser et problem for projektledere med mange stakeholders ved at give dem indsigt, de ellers ikke ville kunne få," siger direktør og co-founder i Qvest, Marie Mathiesen, i en meddelelse og fortsætter: 

"Den investering, vi tager ind nu, skal gå til at indtage og uddanne markedet – for Qvest er også en ny måde at tænke på, som mange moderne organisationer er sultne efter. Vi fokuserer derfor på en international content marketing-strategi."

Stort potentiale

Qvests nye investorer er Vækstfonden, SEED Capital og PreSeed Ventures.

Ifølge Asger Tidemand Bruhn, der er Investment Manager i Vækstfonden, har Qvests løsning potentialet til at blive en fast del af alle projektlederes digitale værktøjskasse.

"Det er et utroligt stærkt team med mange års erfaring med både den forskningsmæssige metode og med digital iværksætteri, der står bag. Derfor er vi glade for, at vi med to erfarne og meget aktive investorer som syndikeringspartnere kan være med til at løfte virksomheden videre i udrulning af produktet," siger Asger Tidemand Bruhn i en meddelelse.

Dansk start-up vil beskytte virksomheder mod hacking 

Dansk startup rejser millioninvestering til kunstig intelligens

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs