ITWatch

Konkursramt iværksætter kommer med opråb midt i nyt sats

Med en fejlslagen forretning og fortid i Vivino bag sig vil iværksætter tage kampen op mod Linkedin. I avis kommer han med advarsel til andre startups.

Foto: Screendump fra Theorg.com

Christian Wylonis vil skabe gennemsigtighed i forretningsverdenen med en ny konkurrent til Linkedin, The Org, skriver Børsen i en længere artikel.

Det er ikke mandens første iværksætterforsøg, da han i efteråret 2015 gik konkurs med tøjportalen Fitbay og sidenhen fik arbejde hos Vivino.

Derfor deler han i erhvervsmediet også ud af sin erfaring, der tæller en række succesfulde kapitalrejsninger, indtil konkurskuratoren kom forbi. Selvom det er nødvendigt med penge, hvad han har rejst 100.000 dollars af til det nye projekt, er det vigtigere ting i forretningen.

"Jeg ser det i rigtig mange danske startups nu, at mange laver den samme fejl. De tænker, at succes er at rejse penge, for så gider Børsen at skrive om en. De tror, at succes er, at man får mange sign-ups, fordi man bruger mange penge på marketing og får folk til at klikke på alle mulige bannere. Men det er fandme bedre at have én bruger, der er glad for dit produkt, end at have 1000, der aldrig kommer tilbage igen. Jeg lavede også den fejl, og det må man bare tage ved lære af," siger han Børsen.

Iværksætter: Svært at komme hjem til Danmark efter konkurs

Har Apple og Google som kunder: Nu får dansk plantefirma millionhjælp 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs