ITWatch

Konkursramt iværksætter kommer med opråb midt i nyt sats

Med en fejlslagen forretning og fortid i Vivino bag sig vil iværksætter tage kampen op mod Linkedin. I avis kommer han med advarsel til andre startups.

Screendump fra Theorg.com
Foto: Screendump fra Theorg.com

Christian Wylonis vil skabe gennemsigtighed i forretningsverdenen med en ny konkurrent til Linkedin, The Org, skriver Børsen i en længere artikel.

Det er ikke mandens første iværksætterforsøg, da han i efteråret 2015 gik konkurs med tøjportalen Fitbay og sidenhen fik arbejde hos Vivino.

Derfor deler han i erhvervsmediet også ud af sin erfaring, der tæller en række succesfulde kapitalrejsninger, indtil konkurskuratoren kom forbi. Selvom det er nødvendigt med penge, hvad han har rejst 100.000 dollars af til det nye projekt, er det vigtigere ting i forretningen.

"Jeg ser det i rigtig mange danske startups nu, at mange laver den samme fejl. De tænker, at succes er at rejse penge, for så gider Børsen at skrive om en. De tror, at succes er, at man får mange sign-ups, fordi man bruger mange penge på marketing og får folk til at klikke på alle mulige bannere. Men det er fandme bedre at have én bruger, der er glad for dit produkt, end at have 1000, der aldrig kommer tilbage igen. Jeg lavede også den fejl, og det må man bare tage ved lære af," siger han Børsen.

Iværksætter: Svært at komme hjem til Danmark efter konkurs

Har Apple og Google som kunder: Nu får dansk plantefirma millionhjælp

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger