ITWatch

Vivino henter ny topchef - medstifter træder tilbage

Efter otte år som adm. direktør  i vinappen Vivino stopper medstifter Heini Zachariassen. Tidligere vicepræsident i Ebay tager over, skriver Børsen.

Heini Zachariassen stopper som adm. direktør i Vivino. | Foto: Jens Panduro/Vivino

Medstifter af vinappen Vivino Heini Zachariassen træder tilbage som adm. direktør og erstattes af amerikaneren Chris Tsakalakis, skriver Børsen.

Den nye adm. direktør har en fortid som vicepræsident i Ebay og direktør i billetplatformen Stubhub.

Ifølge Heini Zachariassen har det været en svær beslutning at give slip på den daglige drift. Han fortæller til Børsen, at Vivino har ledt efter en ny chef i seks måneder.

"Jeg ved ikke, om jeg nogensinde bliver klar over, om det er det rigtige tidspunkt at gøre det på. Men den virksomhed, vi startede i en kælder i København, er under konstant forandring. Og i efteråret skete der et stort skifte, hvor vi gik fra at være en community-baseret virksomhed til en markedsplads for vin. Og der tænkte jeg, om der var nogen, som er bedre til at bygge Vivino videre til næste fase," siger han til Børsen.

Heini Zachariassen fortsætter som menigt medlem i bestyrelsen for virksomheden, som han grundlagde i 2010 sammen med Theis Søndergaard. I dag har Vivino 30 mio. brugere og forretning i otte lande.

Vivino henter trecifret millionbeløb fra nuværende investorer

Vivino: Svært at tiltrække den rigtige kvalitet af arbejdskraft til København 

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs