ITWatch

Dansk it-startup vil på børsen i New York

Med et rygstød på 18 mio. kr. i kapital kommer dansk startup tættere på målet om en børsnotering på New York Stock Exchange.

Colourbox
Forecast bruger kunstig intelligens til sit produkt Foto: Colourbox

Inden for fem til otte år vil den danske it-startup Forecast på børsen i New York.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Meldingen kommer fra medstifter og adm. direktør Dennis Kayser, som netop har fået tilført 18 mio. kr. fra de to danske venturefonde Seed Capital og Sunstone Capital.

Forecast har udviklet en løsning som med kunstig intilligens bruges til at registrere timeforbrug hos f.eks. konsulenthuse. På ni måneder er selskabet vokset fra at sælge sit produkt i to lande til i dag at have kunder i 32. Den største udfordring er at skaffe arbejdskraft:

"Nogle er svære at finde. Derfor overvejer vi at hente en eller flere i udlandet," lyder det fra Dennis Kayser til Børsen.

Forecast vil afhjælpe dårlig planlægning

De røde tal er vasket væk: It-leverandør vokser 20 pct. og ligger foran budgettet

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger