ITWatch

Ung startup får kapitalindsprøjtning

It-platformen Worksome, der forbinder freelancere med virksomheder, har modtaget en millioninvestering. Bag investeringen står blandt andre tidligere direktør i TC Electronic.

Fra venstre: Hans Peter Nielsen, Christina Brun Petersen og Mathias Linnemann, alle tre stiftere af Worksome. | Foto: PR

It-platformen Worksome har modtaget en kapitaltilførsel på 3,5 mio. kr. fra fire business angels. Platformen, der blev lanceret for blot fem måneder siden, har til formål at forbinde de rette freelancere med virksomheder.

Det skriver onlinemediet Tech Savvy.

Investeringen kommer fra blandt andre Gorm Rasmussen, der er ejer af værktøjsleverandøren Carl Ras, og Anders Fauerskov, der er tidligere adm. direktør i TC Electronic. Pengene skal bruges til teknologisk udvikling inden for blandt andet kunstig intelligens  og machine learning, som skal optimere platformens evne til at koble freelancere og virksomheder.

"Vi har valgt at tage penge ind fra udvalgte business angels, som kan bringe viden og ekspertise til virksomheden og komplimentere vores eget founder-team. Vores investorer kommer med både erfaring, netværk og en super energi og entusiasme omkring projektet. Samtidig har de forståelse for at et startup i vores stadie har brug for manøvrerum for at finde et godt product-market-fit," siger Mathias Linnemann, der er en af de tre stiftere i Worksome, til mediet.

Udover fokus på den teknologiske udvikling har Worksome en målsætning om at distribuere jobs for over en mia. kr. i Danmark inden 2021 samt nå en samlet distribution på over fire mia. kr. samme år. Platformen har tæt ved 1000 godkendte freelancespecialister i Danmark.

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs