ITWatch

Syv tech-iværksættere er kommet i træning hos Tryg

Forsikringsselskabet Tryg har taget syv iværksættervirksomheder med fokus på blandt andet blockchain og kunstig intelligens under sine vinger i et nyt "træningsprogram". Håbet er at kunne indgå partnerskaber med nogle af virksomhederne.

Foto: Colourbox

58 ansøgere fra 12 forskellige lande ville gerne lege med, men det er kun syv virksomheder, der er sluppet gennem nåleøjet og dermed er blevet en del af forsikringsselskabet Trygs rugekasse for iværksættere, Tryg Xplore.

Det skriver Dagbladet Børsen søndag.

Programmet, der laves i samarbejde med iværksætterkollektivet Rainmaking, består af ni workshops, hvor virksomhederne vil få mulighed for at udvikle deres forretning.

De virksomheder, der er valgt ud, har blandet andet fokus på blockchain, kunstig intelligens og "tingenes internet."

"Alle de virksomheder, vi har valgt, kan vi se et forretningsmæssigt interessant samarbejde med, som også handler om forsikring. Men vores definition af forsikring er også blevet bredere. Vi ved, at hvis man kigger på den eksisterende forsikringsforretning i dag, så er den i kraftig forandring. Teknologien og risikobilledet ændrer sig. Derfor skal vi som forsikringsselskab hele tiden havde fingeren på pulsen og se, hvor de nye risici og muligheder er henne," siger Michael Juhler, innovationschef hos Tryg, til Dagbladet Børsen.

En af de udvalgte virksomheder er finske Ultimate.ai, der bruger kunstig intelligens til at forbedre kunderservicen blandt andet i forsikringsbranchen.

Tryg stod i 2016 bag lanceringen af iværksættermiljøet The Camp i Ballerup, som Tryg Xplore nu bliver en del af. Ifølge avisen har Tryg skudt 3,5 mio. norske kr. i programmet.

Håbet er, at træningsprogrammet vil munde ud i konkrete partnerskabsaftaler mellem forsikringsselskabet og nogle af iværksættervirksomhederne.

Fintech-direktør og sikkerhedseksperter render med ildsjælspriser 

Modne firmaer hos Copenhagen Fintech flytter hjemmefra 

Simcorp udvider bestyrelsen med Tryg-topchef 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs