ITWatch

Simcorp udvider bestyrelsen med Tryg-topchef

Regnskabsaktuelle Simcorp henter erfaren mand fra forsikringsselskab ind i bestyrelsen.

Morten Hübbe, Tryg. | Foto: /ritzau/Jens Henrik Daugaard

Simcorp føler behov for en større bestyrelse, og Trygs topchef, Morten Hübbe, får en plads ved bordet.

Det lægger Simcorp op til i forbindelse med årsregnskabet for 2017.

Først og fremmest skal antallet af generalforsamlingsvalgte medlemmer øges til "fire til otte" mod de nuværende "tre til seks".

"Denne ændring vil sikre, at vi har et tilpas antal væsentlige kandidater til revisions- og nomineringsudvalgene og sikre et solidt grundlag for vellykket udskiftning i bestyrelsen," skriver Simcorp.

Den ændring skal aktionærerne stemme om på generalforsamlingen i marts, og ved samme lejlighed er planen, at Joan Binstock erstatter Patricia McDonald, som stopper i bestyrelsen.

Joan Binstock er tidligere finans- og driftsdirektør hos investeringsfirmaet Lord, Abbett & Co. og har i alt mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor.

Hvis den udvidede bestyrelse godkendes af ejerne, vil Simcorp derefter invitere Tryg-chef Morten Hübbe ind som det syvende medlem med effekt fra en ekstraordinær generalforsamling i maj.

"Morten kommer med topledelseserfaring fra en børsnoteret dansk virksomhed, da han i øjeblikket er administrerende direktør i Tryg, et af de største forsikringsselskaber i Norden, og derfor har gode evner inden for at arbejde med nøglepartnere såsom investorer og myndigheder," skriver Simcorp-formand Jesper Brandgaard i regnskabet.

/ritzau/FINANS

Simcorp forudser to-cifret vækst i 2018 

Simcorp lander ordre hos tysk pensionsfond  

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs