ITWatch

Dansk onlineplatform får millioner til yderligere afrikansk vækst

E-handelsplatformen Sky Garden har hentet 7,5 mio. kr. til at sætte yderligere blus under selskabets vækst i Kenya.

Foto: Colourbox

Med en ny kapital i ryggen vil e-handelsplatformen Sky Garden, der er stiftet af danske iværksættere, sætte endnu mere fart på væksten. Det skriver Børsen.

Platformen, der er målrettet det afrikanske marked, kan lige nu mønstre 3000 kunder og en månedlig vækst i omsætningen på 60 pct. i Kenya. Den lød senest på 239.000 kr. i januar, og med en indsprøjtning på 7,5 mio. kr. fra investorer, der blandt andre tæller norske TRK Group, skal der investeres i yderligere vækst.

"Nu er vi blevet så etablerede, at vi er begyndt at drille de store aktører i Kenya, så nu skal vi til at være et kendt brand," siger Martin Majlund, der sammen med Christian Grubak stiftede virksomheden for 2,5 år, til Børsen.

Udover det kenyanske marked satser Sky Garden på snart at lancere Tanzania, Uganda og Rwanda, og forventning lyder på at ramme en omsætning på 1 mio. dollar i 2018.

To brødres app har fået 50.000 downloads på fem måneder 

Dansk it-selskab rejser 100 mio. til international satsning 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs