ITWatch

Dansk onlineplatform får millioner til yderligere afrikansk vækst

E-handelsplatformen Sky Garden har hentet 7,5 mio. kr. til at sætte yderligere blus under selskabets vækst i Kenya.

Colourbox
Foto: Colourbox

Med en ny kapital i ryggen vil e-handelsplatformen Sky Garden, der er stiftet af danske iværksættere, sætte endnu mere fart på væksten. Det skriver Børsen.

Platformen, der er målrettet det afrikanske marked, kan lige nu mønstre 3000 kunder og en månedlig vækst i omsætningen på 60 pct. i Kenya. Den lød senest på 239.000 kr. i januar, og med en indsprøjtning på 7,5 mio. kr. fra investorer, der blandt andre tæller norske TRK Group, skal der investeres i yderligere vækst.

"Nu er vi blevet så etablerede, at vi er begyndt at drille de store aktører i Kenya, så nu skal vi til at være et kendt brand," siger Martin Majlund, der sammen med Christian Grubak stiftede virksomheden for 2,5 år, til Børsen.

Udover det kenyanske marked satser Sky Garden på snart at lancere Tanzania, Uganda og Rwanda, og forventning lyder på at ramme en omsætning på 1 mio. dollar i 2018.

To brødres app har fået 50.000 downloads på fem måneder

Dansk it-selskab rejser 100 mio. til international satsning

Forsiden lige nu

Apple taber til Qualcomm i Kina

Apple har tabt en sag til den amerikanske chipproducent Qualcomm i Kina, hvor en domstol har forbudt markedsføringen af syv iPhone-modeller. Det skriver Bloomberg News.

Simcorp henter ny CTO fra Microsoft

It-virksomheden Simcorp har ansat ny CTO, der får en central rolle i selskabets cloud-strategi. Den nye mand på posten kommer fra en lignende stilling i Microsoft.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger