Dansk it-selskab rejser 100 mio. til international satsning

Templafy har hentet et tre-cifret millionbeløb fra udenlandske investorer. Pengene skal bruges på ekspansion uden for Danmarks grænser.
Preben Damgaard er bestyrelsesformand for Templify. | Foto: ESKESTAD MIK.jpg
Preben Damgaard er bestyrelsesformand for Templify. | Foto: ESKESTAD MIK.jpg

Med 100 mio. kr. i frisk kapital vil danske Templafy skrue op for sin globale satsning. Det skriver Berlingske.

It-selskabet, der er specialiseret i at opbygge skabeloner til for eksempel præsentationer og dokumenter, har rejst pengene hos de to udenlandske investorer Insight Venture Partners og Dawn Capital, der har hjemme i henholdsvis USA og England.

"Sidste år voksede vi med 160 pct. Vi ønsker at vokse yderligere og tage markedsandele. Her gælder det om hurtigst muligt at have penge nok til markedsføring og salg over hele verden, så kunderne vælger os, fordi vi var der først og har det bedste produkt," siger adm. direktør Jesper Theill Eriksen til Berlingske.

Templafy har i dag 500.000 brugere over hele verden, og målet er at nå 20 mio. i 2020. Jesper Theill Eriksen forventer, at selskabets 50 medarbejdere vil være fordoblet ved årets udgang – og fordoblet endnu en gang næste år. Blandt de øvrige investorer er Seed Capital og Preben Damgaard, der ligeledes er bestyrelsesformand.

Stifter af E-conomic skyder penge i startup 

Accelerace får flere penge og rokerer i bestyrelsen 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også