ITWatch

Dansk mødeplatform vil ride med på deleøkonomisk bølge

Gaest.com, der formidler leje af mødelokaler via en online platform, ser stort potentiale i deleøkonomien for danske virksomheder.

Bag Gaest.com står Jonas Grau, Chris Kjær Sørensen, Christian Schwarz Lausten og Anders Boelskifte Mogensen. | Foto: Jesper Rais

Det er gået stærkt for startup-selskabet Gaest.com. Mødeplatformen, der gik i luften i januar, har på under et år sendt over 1 mio. kr. retur til de mere end 1200 værter, der udlejer 3000 mødelokaler via Gaest.com.

Det skaber optimisme hos adm. direktør og medstifter Anders Boelskifte Mortensen.

"Det viser et kæmpe potentiale for at også danske virksomheder kan tage del i deleøkonomien. For bare et år siden eksisterede dette marked slet ikke, så vi går ind i det nye år med stor optimisme og tror på, at vi sammen med de mere end 1200 værter, der i dag udlejer lokaler på platformen, kan udnytte de mange ubenyttede mødefaciliteter endnu bedre," udtaler Anders Boelskifte Mortensen i en pressemeddelelse

Gaest.com er i dag til stede på 10 forskellige markeder og har undervejs i sin korte eksistens vundet adskillige iværksætterpriser, blandt andet Guldæg-prisen for digitale startups.

Gaest.com løb med titlen som årets Guldæg 

Mødebranchens Airbnb køber svensk konkurrent og bliver Nordens største 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs