Kendte investorer skyder større millionbeløb i legal tech-startup

Contractbook er navnet på en startup, der nu får en større millionindsprøjtning fra investortrio. Selskabet har udviklet en platform til digital kontrakthåndtering.
Niels Martin Brøchner, stifter af Contractbook. | Foto: PR/Contractbook
Niels Martin Brøchner, stifter af Contractbook. | Foto: PR/Contractbook

Med 5000 brugere ombord allerede og et større millionbeløb i ryggen fra nye investorer, ligger målet klar for startup-selskabet Contractbook.

Det lyder på 100.000 brugere i 2018 og en ambition om at blive den digitale standardløsning, hvor virksomheder udformer, underskriver og opbevarer deres aftaler i cloudløsning.

Millioninvesteringen kommer fra en trio bestående af Stig Hølledig, Henrik Holmark og Lars-Erik Christensen, oplyser Contractbook i en pressemeddelelse.

Førstnævnte ser et stort effektiviseringspotentiale i it-løsningen, som udfylder et hul i markedet.

"Vi snakkede med en stor del af Contractbooks kunder, inden vi investerede. De fortalte, at værktøjet professionaliserer arbejdsgangen og sparer dem både tid og penge."

"Løsningen er blevet en ny normal for dem. Derfor tror jeg også på, at det kan blive et standardværktøj for aftalehåndtering i fremtiden," udtaler Stig Hølledig i meddelelsen.

Hvor stor en investering, der præcist er tale om, fremgår ikke af meddelelsen, men nås en række KPI'er i løbet af 2018, kan millionbeløbet blive tocifret om nødvendigt.

Lanceret i 2016

Contractbook er stiftet af Niels Martin Brøchner, der fortsat er adm. direktør i selskabet. Den såkaldte legal tech-løsning blev lanceret i 2016 og er en digital kontrakthåndteringsplatform.

Contractbook bliver i dag brugt af kunder i 34 lande, men kernemarkederne er Danmark, Norge og Sverige, der tegner sig for 70 pct. af omsætningen.

"Markedet for legal tech er i vækst. Digitalisering er ikke fremtiden, det er nu. Man kan tydeligt aflæse virksomhedernes digitaliseringsgrad på deres bundlinje. Om et halvt år træder Persondataforordningen i kraft, og vi er et af de eneste konkrete værktøjer, som står klar til at håndtere den virkelighed," siger Lars-Erik Christensen i pressemeddelelsen.

Med indskuddet på et større millionbeløb ejer den nye investor-trio 40 pct. af Contractbook, mens adm. direktør Niels Martin Brøchner, Jarek Owczareks (CPO) og driftsdirektør Viktor Heide fortsat er storaktionærer.

De nye investorer indtræder også i selskabets bestyrelse, hvor Stig Hølledig indtager formandsposten.

Iværksætter vil gøre op med virksomheders papirnusseri 

Startup sætter sin lid til sociale medier til at finde medarbejdere 

Byfounders misser en halv mia. kr. til opstart 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også