ITWatch

Tele2 slår indtjeningsprognosen i tredje kvartal

Omsætningen endte på 7,54 mia. svenske kr. i tredje kvartal for svenske Tele2.

Foto: Bloomberg

Det svenske teleselskab Tele2 kom ud af tredje kvartal med et driftsresultat, der var bedre end ventet. Selskabet har hævet forventningerne til driftsindtjeningen i 2017, men sænket forventningerne til toplinjen.

Omsætningen i tredje kvartal endte på 7,54 mia. svenske kroner, hvor analytikerne havde estimeret en omsætning på 7,71 mia. svenske kroner ifølge estimater fra Bloomberg News.

Driftsresultatet på EBITDA-niveau overraskede positivt, da indtjeningen ramte 1,85 mia. svenske kr. mod analytikernes prognose på 1,7 mia. svenske kr. ifølge Bloomberg News.

Tele2 har hævet forventningerne til helåret og venter nu en driftsindtjening (EBITDA) i niveauet 6,4-6,6 mia. svenske kr. mod tidligere 6,2-6,5 mia. svenske kr. Omsætningsforventningerne er sænket til 30-31 mia. svenske kr. mod tidligere 31-32 mia. svenske kr.

Nokia og Tele2 vil oversætte telefonsamtaler i realtid

Tele2 fortsætter væksten i det svenske telemarked 

Mere fra ITWatch

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs